Uncategorized

Waar koop je stevige telefoonhoesjes?

Wist je dat veel mensen eigenlijk nóg een steviger telefoonhoesje kunnen gebruiken dan ze al doen? Ik heb het over het verschil tussen enkele en dubbele telefoonhoesjes. Vandaag ga ik je een aantal stevige telefoonhoesjes laten zien.

Een iPhone als ondernemer

Ik heb weleens aan ondernemers op Instagram gevraagd welke telefoon ze gebruiken. Vaak na aanleiding van een mooi, scherp insta story filmpje. Dat bleek dan weer altijd van een iPhone afkomstig te zijn. Bij mij staat die ook op m’n wishlist, zeker nadat ik keer op keer te horen kreeg dat anderen er ook mooie filmpjes mee maken.

Stevige iPhone hoesjes

Als je als ondernemer je telefoon stuk laat vallen, dan ben je in één keer veel belangrijke (inlog)gegevens kwijt. En dat is natuurlijk heel vervelend, niet alleen als ondernemer. Daarom is het belangrijk dat je een stevig hoesje gebruikt.

Hoewel de meeste mensen vervolgens een simpel siliconen hoesje gebruiken, kun je er beter één gebruiken die je bijvoorbeeld dicht kunt vouwen. Zo’n hoesje die aan de voorkant én achterkant van je telefoon zit. Het is misschien wat minder mooi, maar als je je iPhone laat vallen, dan zal je blij zijn dat er een stevig hoesje omheen zit.

Voorbeelden van leuke iPhone hoesjes

Bij Shop4Hoesjes hebben ze naast ‘enkele’ hoesjes, ook bovenstaande dubbele hoesjes. Die zijn super stevig! Ik had eerst ook altijd zo’n hoesje toen ik een andere telefoon had dan ik nu heb. Als je het hoesje openvouwt, kunnen er aan de linkerkant pasjes in. Zo kun je je telefoonhoesje gebruiken als zowel een hoesje als een portemonnee. Je kunt er alleen niet te veel pasjes in kwijt, want dan kan het hoesje niet meer dicht.

Bovenstaande 3 hoesjes horen allemaal in de categorie “iPhone 12 pro hoesje“. Maar natuurlijk hebben ze nog veel meer merken.

Een iPad als ondernemer

Toen ik begon met de middelbare school, ging ik Technasium doen en hadden we een tablet nodig. Dat bleek superhandig om even snel dingen op op te zoeken. Zeker met een iPad toetsenbord lijkt het net op een tablet. Zelf gebruik ik de tablet tegenwoordig wat minder, maar ik heb hem binnenkort weer nodig om te gebruiken in combinatie met mijn autocue.

Stevige iPad hoesjes

Voor onze (want: m’n ouders gebruiken de tablet inmiddels ook) tablet hebben wij vanaf het begin ook zo’n “dubbel” hoesje. Je wilt natuurlijk niet dat je dure tablet stuk valt. Zulke tablethoezen hebben ze bij Shop4Tablethoes. Als je in hun shop zoekt op “iPad 2020 hoesje” dan kom je de nieuwste hoesjes tegen.

Allebei in het blauw: dit vind ik de leukste iPadhoesjes. Vooral de meest linkse!

Uiteindelijk ben ik van mening dat je als tablet ook best eentje van Samsung kunt gebruiken, maar wil je als ondernemer goede fotokwaliteit, dan zou ik qua telefoon een iPhone aanraden. Zelf heb ik die niet, maar hij staat zeker op m’n verlanglijstje.

*In samenwerking met Shop4Hoesjes

«

»

what do you think?

Your email address will not be published.