Uncategorized

Industriële schappen maken in je kantoor doe je zo

Misschien ben je al een beetje klaar met het woord “industrieel”. Ik moet altijd denken aan zo’n woonprogramma waarbij zo’n vrouw zei van “mijn man houdt van industrieel” terwijl die man eigenlijk geen mening leek te hebben.. haha! Maar als je je erin gaat verdiepen, kom je er waarschijnlijk achter dat “industrieel” een hele leuke stijl is! Daarom ga ik het vandaag hebben over leren, industriële, plankdragers.

Schappen maken

Als ondernemer werk je vaak op kantoor – tenzij je natuurlijk een digital nomad bent. Anyways: kantoor dus. En dan is het wel zo handig als je schappen hebt. Dat zijn planken aan de muur die zorgen voor extra opbergruimte in je kantoor. En die kun je heel makkelijk zelf maken!

Wat houdt industrieel in?

Industrieel is eigenlijk “wat met industrie” te maken heeft. Mijn vader legt het zo uit: “het is het interieur van een fabriek. Simpele lampen, ijzeren bakken, metalen kasten, et cetera”. Overzichtelijk dus en praktisch.

Leren plankdragers voor je schappen

Wil je schappen maken, dan heb je plankdragers nodig, in welke vorm dan ook. Hoe leuk is het dan als je plankdragers van leer kiest voor je schappen? Leren plankdragers kun je vinden bij leren-handgreep.nl. Zoals de naam van de webshop al zegt: ze hebben eigenlijk nog meer producten dan plankdragers. Bijvoorbeeld een leren lus.

Wat plaats je op de schappen?

1. Praktisch: mappen met je boekhouding

Je hebt natuurlijk altijd een reden waarom je schappen maakt: je hebt plek nodig. Grote kans dat de plek die jij nodig hebt, is bedoeld voor de mappen van je boekhouding. De planken van je schappen moeten wel breed genoeg zijn hiervoor, maar het kan dus wel.

2. Zelfhulpboeken die je nog wilt lezen

Waar je schappen minder breed voor hoeven te zijn, zijn zelfhulpboeken. Veel ondernemers hebben die op hun slaapkamer liggen, maar je kunt ze dus ook in je kantoor leggen. En dan bedoel ik: op de schappen die je gemaakt hebt. De perfecte plek!

3. Een klok die je neer kunt zetten

Als je je schappen niet voor praktische redenen hebt gemaakt, maar meer als decoratie, dan kun je er allemaal kleine dingen op zetten. Denk aan dingen zoals een klok. Een ronde of een digitale klok, het kan allebei!

4. Relatiegeschenken die je hebt gekregen

Andere kleine dingen waarmee je je schappen kunt decoreren zijn bijvoorbeeld relatiegeschenken. En dan niet de 10 pennen die je als laatst als relatiegeschenk hebt gekregen natuurlijk. Die kun je beter in je etui doen 😉

Heb jij planken aan de muur hangen op je kantoor? Wat heb jij erop gezet?

«

»

what do you think?

Your email address will not be published.