Uncategorized

Huidverbetering bij Esthetiek Margot | Bedrijf in de spotlights

Op Hey Girlboss schrijf ik voornamelijk over ondernemen. Laatst zette ik een bedrijf in de spotlights, en nu is het daar weer tijd voor. Ik ga het hebben over “Esthetiek Margot”, een bedrijf dat huidverbetering aanbiedt. En niet alleen dat: ze zetten ook permanente make-up.

Esthetiek Margot

Al meer dan 20 jaar heeft Esthetiek Margot ervaring in huidverbetering, permanente make-up en gezonde voeding. Op hun site (Esthetiek Margot) hebben ze superveel goede reviews staan van tevreden klanten. Ze bieden een totaalplaatje aan als het gaat om hoe je er uitziet, en dat tegen betaalbare prijzen. Prijzen voor permanente make-up starten bijvoorbeeld vanaf €150,-. Esthetiek Margot zit in Liedekerke, in België.

Huidverbetering

Qua huidverbetering biedt Esthetiek Margot twee dingen aan: chemische peeling en microneedling. De chemische peeling is een salicyl- of glycolpeeling. Op de site hebben ze een paar voor- en na-foto’s staan met het resultaat. Voor de chemische peeling raden ze 4 behandelingen aan voor een optimaal resultaat.

Micro needling

Wat me opviel is dat de micro needling behandeling vrij betaalbaar is, namelijk €55,-. Micro needling prikkelt het bindweefsel en activeert zo de aanmaak van collageen en elastine. Dat zorgt voor een stevigere en meer elastische huid, waardoor de huid steviger en gladder wordt.

Permanente make-up

Wat Esthetiek Margot ook aanbiedt, is permanente make-up. Je denkt misschien dat permanente make-up hetzelfde werkt als tatoeëren, maar er is een verschil! Een tatoeage zit namelijk veel dieper dan permanente make-up. Doordat de make-up dichter bij de oppervlakte van je huid zit, blijft het 3-12 jaar zitten. Op de website van Esthetiek Margot zie je heel wat positieve reacties op het laten plaatsen van permanente make-up. Vooral eyeliner werd vaak geplaatst en dat kreeg goede reviews.

Ben je benieuwd geworden naar Esthetiek Margot? Neem vooral een kijkje op hun website en plan een behandeling in. De website kun je hier terugvinden: https://www.esthetiek-margot.be/.

* Dit artikel schreef ik in samenwerking met Esthetiek Margot

«

»

what do you think?

Your email address will not be published.