Reclame maken

Hoe kun je raamstickers inzetten voor je bedrijf?

Je hebt ze vast weleens gezien: raamstickers. Op winkelruiten, maar ook op de ramen van auto’s bijvoorbeeld. Ze worden regelmatig ingezet om reclame te maken voor een bedrijf. Vandaag ga ik je laten zien waar je raamstickers allemaal voor kunt gebruiken én waar je ze kunt kopen.

Raamstickers

Raamstickers zijn er in alle soorten en maten. Je kunt ze altijd helemaal zelf ontwerpen, of je laat ze ontwerpen door iemand die er verstand van heeft. Je kunt bijvoorbeeld een logo laten ontwerpen en die gebruiken als raamsticker. Vaak zijn raamstickers in spiegelbeeld, zodat je ze aan de binnenkant van het raam kunt plakken.

Stickerkoning

Het bedrijf dat vandaag in de spotlights staat is Stickerkoning. Bij hen kun je stickers kopen in alle soorten en maten. Niet alleen raamstickers dus! Je kunt hun stickers gebruiken voor promotie, buitenreclame en andere doelen. Stickerkoning bestaat al meer dan 30 jaar en hun klanten beoordelen hen met een gemiddelde van 9,2. Ze bieden stickers met gratis verzending aan in Nederland en België en leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren

Waarvoor raamstickers gebruiken?

Waarvoor kun je raamstickers allemaal gebruiken? Je denkt misschien alleen maar aan winkelruiten, maar je kunt ze voor nog zoveel meer dingen gebruiken. De belangrijkste manieren waarop je raamstickers kan gebruiken heb ik voor je op een rijtje gezet.

1. Raamstickers op winkelruit met logo ter herkenning

Eigenlijk heeft bijna elke winkel wel een winkelruit met logo. Dit maakt je zaak herkenbaar. Gebruik je geen raamstickers met logo, dan kun je bijvoorbeeld raamstickers met het woord ‘sale’ of ‘uitverkoop’ gebruiken. Reken maar dat mensen hierdoor eerder je zaak binnenlopen 😉 Al is binnenlopen nu trouwens lastig i.v.m. de coronamaatregelen. Maar je snapt wat ik bedoel 🙂

2. Raamstickers op winkelruit ter attentie

Wil je je klanten op een actie attenderen? Of wil je laten zien dat je winkel rookvrij is? Ook dat kan met een raamsticker. Ook de eerder genoemde stickers met ‘uitverkoop’ erop doen het goed! Je kunt eigenlijk alles op zo’n raamsticker laten drukken, dus wees vooral creatief.

3. Raamstickers op de deuren van kantoren

Wat ook leuk is, is om met raamstickers aan te duiden op welke afdeling je bent. Dit kan op de deuren of ramen van een kantoor. Je kunt dan bijvoorbeeld raamstickers laten maken met het woord ‘marketingafdeling”. Of, als je vaste werknemers hebt, dan kun je met stickers hun naam op de deur of het raam plakken. Zo weten je werknemers waar iedereen te vinden is.

4. Raamstickers op je autoraam

Heb je bijvoorbeeld weleens de auto van My-Jewellery zien rijden? Die heeft dan wel geen raamstickers, maar wel stickers op de rest van de auto. Hoe leuk is het om op deze manier reclame te maken! Je kunt je hele auto volplakken met mooie stickers, of je houdt het subtiel en plakt alleen een klein logo op je auto. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gebruik jij al (raam)stickers voor jouw bedrijf?

«

»

what do you think?

Your email address will not be published.