Ondernemen

Je even lekker afsluiten om te focussen op je business bij hotel Maashof

De vakantieperiode komt er weer aan. Je ideeën beginnen weer op te borrelen, maar met de zomer in aantocht is het soms lastig om nog gefocust te kunnen werken. Vandaag lees je meer over hoe je toch veel werk kunt verzetten, maar tegelijkertijd kunt genieten van je vrije tijd in een mooie omgeving.

Focus op een belangrijk zakelijk doel

Sommige ondernemers hebben een prachtig kantoor, maar veel ondernemers werken vanuit huis. Ze werken simpelweg aan de keukentafel, of in een extra kamer die is ingericht als thuiskantoor. Zelf werk ik nu vanuit mijn studentenkamer, waar ik een net iets ruimer bureau heb dan ik thuis had. De buren die ik toen had, hebben zelfs een mooi luxe tuinhuis (heb ik toevallig eens over geschreven!) laten bouwen om in te werken. Heerlijk lijkt me dat! Even helemaal afgesloten en voor jezelf.

Je focus vinden in een hotel: is het een trend?

Ik lees het toch wel regelmatig: mensen die voor een week een hotel boeken om in die tijd gedaan te krijgen wat ze willen doen. Ik zag het een hele tijd terug bij iemand die een boek ging schrijven, maar ik zie het ook gebeuren wanneer mensen hun online cursus willen uitwerken. Sommigen gaan nog verder: die boeken dan een reisje naar een ver oord. Kan ook natuurlijk, maar dan zou ik graag activiteiten in de omgeving gaan doen. Zakelijk gezien kun je juist prima iets in Nederland boeken!

Je zakelijke doelen halen bij hotel Maashof

Maashof, gelegen in Limburg, is een supermooi hotel waar je lekker aan de slag kunt met je bedrijf. Ze hebben vergaderlocaties beschikbaar om trainingen te geven, die vaak worden gebruikt door grotere bedrijven. Maar juist de mogelijkheden als eenpitter zijn denk ik het interessantst om te benoemen:

  • Een groot bureau in de kamer om aan te werken
  • Faciliteiten zoals wellness met bijbehorende sauna, en een sportschool
  • Lekker lunchen in je pauze
  • En ook lekker avondeten!
  • Wandelen in de prachtige omgeving

Maashof staat juist bekend als wellness hotel Limburg. Ik zie het al wel voor me: overdag werken aan je bedrijf, en ‘s avonds genieten van alle faciliteiten van het hotel. Nu heb ik natuurlijk niet het budget hiervoor, maar ik snap dat als je een ondernemer bent met grote plannen – maar weinig focus – dat het dan echt relaxt is om een weekje gefocust te werken voor je bedrijf.

Als het bij je branding past dan kun je natuurlijk meteen die mooie bank gebruiken om een aantal foto’s voor je social media te maken! Heel chic, en dan sla je meteen twee vliegen in één klap, omdat je de locatie toch al geboekt hebt. Het lijkt ook wel een beetje op de branding van sommige ondernemers op Instagram.

Weekendje weg Limburg

Heb je niet per se het doel om hier zakelijk te verblijven? Dan zijn er genoeg faciliteiten om er een leuk weekendje weg van te maken. Je kunt er lekker eten en overdag bijvoorbeeld zo’n e-chopper huren. Dan kan allemaal gewoon via Maashof zelf!

*Dit artikel zorgt voor brood op de plank 🙂

«

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *