Search here...
0
TOP

Hey Girlboss Bloggernetwerk

 

Yes! Meld je aan bij ons bloggernetwerk

Hey jij daar! Heb je een blog en ben je op zoek naar een bloggernetwerk? Dan ben je aan het juiste (web)adres. Dit wordt een goede stap voor jou en je blog om aan betaalde blogopdrachten te komen. Het leuke is dat je óók geld kunt gaan verdienen met een relatief kleine blog. We gaan namelijk op korte termijn campagnes uitzetten die niet met je aantal bezoekers te maken hebben. Kleine bloggers krijgen op die manier de kans om zich eerst te bewijzen via (betaalde of affiliate) campagnes voor onze eigen producten. Heb je wel al een flink aantal bezoekers? Ook dan ben je welkom bij het Bloggernetwerk van Hey Girlboss en kunnen we jou meteen al van betaalde blogopdrachten voorzien.

>> Je kunt je hier aanmelden

Geld verdienen met je blog

Jouw blog is waarschijnlijk jouw allergrootste hobby. Je kunt uren schrijven en foto’s maken. En dan komt dat moment waarop je als blogger samenwerkingen aangaat met bedrijven. Soms heb je daarbij een extra zetje nodig, omdat bedrijven soms niet meteen doorhebben hoeveel ze aan jou als blogger kunnen hebben. Om ook kleine bloggers van opdrachten te voorzien, hebben we onze eigen methode:

  • Heb jij al een redelijk aantal bezoekers, of zien wij meteen al wat voor bijzondere connectie je hebt met je volgers? Dan hebben we goed nieuws voor je! Hebben we een geschikte klant voor je, dan gaan we jouw blog inzetten.
  • Met ‘kleine’ bloggers werken we eerst samen op affiliate basis of voor de kleinere campagnes. Door de echte connectie die kleinere bloggers hebben met hun volgers, kunnen ze zichzelf bewijzen tijdens deze eerste campagnes!
  • Was het een succesvolle campagne? Dan zetten we jou vaker in. Viel het tegen, dan gaan we je helpen om je blog te verbeteren – eventueel met persoonlijk advies. En we hebben goed nieuws voor je: met de blogcursussen die we in de toekomst aanbieden in onze shop, gaan we je helpen om het beste uit je blog te halen.

Het gaat om de connectie met je volgers

Ik kan je vertellen dat mijn eigen modeblog, Hashtag Eva, niet de grootste modeblog is die je je kunt inbeelden. Toch zie ik hoe er succesvolle campagnes zijn ontstaan: ik benoem één keer een merk en zie via mijn affiliate links dat er toch grote bestellingen worden geplaatst bij de webshop die ik heb benoemd. En je mag ook best weten dat iemand door dit blogartikel van Hey Girlboss laatst een camera van €650,- kocht bij een gelinkte webshop. En dat terwijl Hey Girlboss nog maar net live is én het artikel niet specifiek over camera’s ging. Zie je dus dat kleinere blogs ook kunnen bijdragen aan een campagne? Daarom is de connectie met je volgers ontzettend belangrijk – dat zien wij ook.

Try-out campagnes: bewijs jezelf als kleine blogger

Wanneer jij jezelf kunt bewijzen via onze try-out methode, hebben we meteen cijfers om te laten zien aan onze klanten. En dat gaat je nieuwe campagnes opleveren! Deze try-out methode gaan we ontwikkelen zodra we eigen producten in onze webshop hebben. Jouw eerste samenwerking wordt dan gewoon… met Hey Girlboss! Zo kunnen we het testen via onze eigen kanalen en verdien jij ook aan jouw eerste samenwerking. Dit betekent nu nog dat we eerst samenwerken met grote bloggers, maar dat we ons best gaan doen om ook campagnes te creëren voor kleine bloggers.

Doet jouw bedrijf al aan influencermarketing?

Zorgvuldig uitgekozen bloggers die de meest creatieve blogartikelen over je producten schrijven, terwijl jij, enthousiast over het feit dat deze bloggers zo goed op jouw bedrijf en doelgroep aansluiten, eigenlijk niet zo bizar veel hoeft te doen. Jij hoeft alleen maar een akkoord te geven op het creatieve plan dat speciaal voor jouw bedrijf is uitgedacht. En ik zeg creatief, omdat dat dat de key is om de bloggercampagne tot een succes te maken. Geen standaardartikelen. Wel goede content dat écht toegevoegde waarde heeft.

Nieuwsgierig geworden naar de ideeën voor bloggercampagnes die ik heb voor jouw bedrijf? Awesome!

>> Stuur me een mailtje