Search here...
0
TOP

Freelance tekstschrijver

Van blogger tot freelance tekstschrijver

Zoek je een freelance tekstschrijver? Dan ben je aan het goede (web)adres! Ik zet jouw verhaal om tot inspirerende teksten of prikkelende blogartikelen.

Stuur me meteen een mail via info@heygirlboss.com en binnen 48 uur heb je een enthousiaste reactie in je mailbox. Je hoeft me maar kort je eigen idee uit te leggen, en ik zet het om tot een origineel idee voor een geweldige tekst of enthousiastmakend blogartikel. Mail me en dan zul je het zelf ervaren 😉

Unieke teksten vól enthousiasme. Daar sta ik voor.

Ik schrijf voor meerdere opdrachtgevers die allemaal net zo enthousiast worden van mijn teksten als ik. Niet omdat ik mijn teksten in capslock schrijf, hoor. En ook niet door het dozijn uitroeptekens dat ik achter mijn zinnen plak. Al is dat ook mogelijk, want de klant is koning(in), hè. Gelukkig is dat niet mijn methode om unieke webteksten te schrijven. Integendeel: het vleugje persoonlijkheid dat ik in mijn teksten verwerk, maakt het uniek.

Teksten zijn niet alleen het geven van informatie. Een goede copywriter weet de lezer te inspireren, te amuseren en aan te zetten tot actie. Daar weet ik alles van! Ik heb inmiddels al 7 jaar ervaring met bloggen en in die tijd heb ik heel wat geleerd over het schrijven van pakkende teksten.

Mij als tekstschrijver inhuren?

Teksten laten schrijven

Met alle liefde schrijf ik teksten voor je website. Van productomschrijvingen tot FAQ-pagina’s: alles is mogelijk. Ook help ik je graag met het schrijven van blogartikelen, goede teksten voor je website of nieuwsbrieven.

Blogartikelen laten schrijven

Heb je naast je webshop een aansluitende blog? Als freelance blogger weet ik daar raad mee. Mijn hart ligt bij mode, ondernemen & marketing, maar voor al je andere teksten mag je me ook altijd mailen. Zo heb ik weleens véél teksten over houtwormen geschreven – ja, echt! – en ook over de zorg. Wist je dat ik ook regelmatig over geluk en zelfontwikkeling schrijf? Kortom, ik verdiep me graag in uiteenlopende onderwerpen om vervolgens een goede tekst te schrijven voor je website.

“Dank voor de snelle blog! Ik vind het een leuk en relevant artikel voor onze doelgroep. Je schrijfstijl spreekt me aan, het is toegankelijk en gemakkelijk om te lezen. Goed gedaan dus!” – Vincent Ruis (eigenaar plannable.nl), nadat ik een artikel over succesvol ondernemen had geschreven voor de blog van zijn webshop.

Teksten laten redigeren

Noem me gek, maar ik vind het geweldig om fouten uit je website te halen. Ook uit artikelen met tips om spelfouten te voorkomen haal ik fouten. Echt waar. Stuur me een foutloos artikel en ik vind er een spelfout in. Stuur me gerust een mailtje als je je webpagina’s wilt laten nakijken.

“Wow, dat is snel!” – Ruben Bunskoeke (eigenaar van 000.nl), nadat ik binnen één dag zijn tekst van 7000 woorden had nagekeken, waarin ik meer dan 100 spelfouten had gevonden.

Portfolio: geschreven en geredigeerde teksten

Voor eerdere klanten schreef ik over ondernemen, linkbuilding en sieraden. Maar ook over de zorg, het bestrijden van houtetende insecten, of geld verdienen met vertalen. Vraag me gerust of je zo’n voorbeeldje mag zien.