corona

Waar je als ondernemer nog Corona spatschermen kunt kopen

Je ziet ze overal in de stad: corona spatschermen. In de supermarkt bij het afrekenen, tussen tafeltjes op het terras, tussen twee rijen in.. Maar waar kun je eigenlijk corona spatschermen kopen? Dat lees je in dit artikel.

Wat is een corona spatscherm?

Spatschermen, die nu tijdens corona veel worden gemaakt en verkocht, zijn er om ervoor te zorgen dat mensen beschermd zijn tegen corona als ze te dicht tegen elkaar aan staan. Met een spatscherm ertussen kun je dus dichter bij elkaar staan zonder elkaar te besmetten. Zo’n spatscherm is soms van een dunne plastic folie, maar vaak van een sterkere kunststof. Uiteraard zijn ze doorzichtig: wel zo handig.

Waar kun je corona spatschermen kopen?

Tot voorheen dacht ik altijd dat ze door de winkels en restaurants zelf in elkaar geknutseld werden, maar je kunt ze dus ook gewoon bestellen! Bij de Perlaplast Kunststofshop kun je kunststof platen op maat kopen. En niet alleen dat: als je er bijvoorbeeld 2 steunen bij wilt, dan kan dat ook. Zo kun je de kunststof plaat neerzetten op bijvoorbeeld een langere tafel. Wat je ook kunt kopen bij Perlaplast, is een spatscherm met gaatjes aan de bovenkant, zodat je hem kunt ophangen. Het is dus maar net wat je nodig hebt.

Corona spatschermen schoonmaken

Toen ik in Walibi was, was er een rij bij het eten die in een zigzag liep. De hele rij had zowel links als rechts spatschermen. Nou, die dingen waren echt vies geworden! Zorg er dus voor dat je ze minstens 1x per dag (of als je in Walibi werkt: 1x per uur, haha) schoonmaakt. Zo blijft het hygiënisch en wordt de kans minder groot dat je alsnog via het spatscherm wordt besmet met corona.

Prijs en grootte van corona spatschermen

De prijs voor een spatscherm verschilt, omdat iedereen natuurlijk een andere grootte nodig heeft, maar je kunt uitgaan van €59-€100 per spatscherm. Daarvoor heb je een spatscherm van 4-8mm dik (je kunt zelf de dikte kiezen) en ongeveer 1 bij 1 meter.

«

»

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *