Bedrijf starten

Bouw je bedrijf in 28 dagen: de bizarre verjaardagsactie van IMU (Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren)

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de IMU hebben een verjaardagsactie gelanceerd waarbij ze mensen in 28 dagen helpen om hun volledige online business op te zetten. Ik heb het over de Bouw je Business challenge. Vorig jaar deden er ruim 1500 mensen aan mee!

Bouw je Business in 28 dagen challenge

Elke dag om 10:00 is er een LIVE video te zien van IMU. Elke dag bespreken ze één actiepunt, waarna je er meteen mee aan de slag kunt. Binnen de community kun je vragen stellen, hun software gratis gebruiken en feedback krijgen. In 28 dagen start je het bedrijf dat je misschien al jaren wilde starten.

Wat als IMU helemaal opnieuw moest beginnen?

Hoe zou IMU het aanpakken als ze hun bedrijf vanaf 0 weer moesten starten? Hoe kan alles sneller, efficiënter en winstgevender? Hoe maak je een geweldig aanbod, een website en een goed converterende verkooppagina? Dat leren ze je in de 28 dagen business challenge.

Dit krijg je in de 28-dagen business challenge

En nu even concreet wat het je oplevert als je meedoet aan de challenge:

  • Een onweerstaanbaar aanbod
  • Je website online
  • De perfecte verkooppagina
  • Een betaalsysteem gekoppeld aan je site
  • Een weggever met opt-in
  • Geautomatiseerde funnel
  • Advertenties online
  • Video’s gemaakt
  • Affiliatesysteem gekoppeld

Bezoekers, leads, klanten en fans

De strategie van IMU vind ik zelf eigenlijk echt geweldig.
Zelf koop ik namelijk vooral van ondernemers waar ik fan van ben. En laat het nou nét zo zijn dat IMU jou hun strategie uitlegt om van bezoekers niet alleen klanten, maar ook fans te maken. Fans zijn mensen die bijna elk product van je kopen als je iets nieuws lanceert én het zijn de gratis ambassadeurs van je je bedrijf: ze vertellen anderen vol enthousiasme over jouw producten.

Wat ik zelf vind van IMU

Het viel mij op dat Internet Marketing Unie het complete plaatje aanbiedt: Phoenix voor het maken van een site, Huddle voor het maken van een community en Plug&Pay als affiliate programma. Zelf heb ik – op dit moment – alleen interesse in dat laatste: een affiliate programma om mijn cursus mee te promoten als die af is binnenkort. Het heeft een superhandig dashboard en je kunt mensen handmatig of automatisch toevoegen. Tot nu toe heb ik dus alleen nog gebruikgemaakt van de gratis e-books die IMU aanbiedt. En ik sta ook op hun maillijst, want daar komen superhandige tips, video’s en stappenplannen voorbij.

Kosten: eenmalig €47,-

De Bouw je Business challenge duurt 28 dagen en daar betaal je €47,- voor. Je krijgt een live video te zien en mag tijdens of daarna ál je vragen stellen. En nu komt het mooie: je mag tijdens de challenge gratis hun software gebruiken. Je zou dus je site met hun software en met je eigen software kunnen bouwen zodat je dit achteraf kunt vergelijken en dan een keuze kunt maken aan het einde van de challenge.

Starten: maandag 13 april om 10:00

De 28-dagen business challenge gaat maandag 13 april van start. Als je dus mee wilt doe aan de challenge, heb je nog even de tijd om je to-dolist schoon te vegen zodat je daarna 28 dagen lang je nieuwe bedrijf kan opzetten. Of je kunt je huidige bedrijf verbeteren 😉 Wat jij wil!

Je kunt je hier aanmelden voor de challenge.

Alvast gratis aan de slag?

Misschien wil je nú alvast actie ondernemen. IMU heeft een aantal gratis dingen die je kunt downloaden en bekijken:

Nu ben ik zelf een beetje jaloers op alle mensen die wél mee kunnen doen, want ik heb gewoon school en ga binnenkort op studiereis. Maar als mijn cursus af is, ga ik me wat meer verdiepen in het affiliate systeem van IMU. Als ik dat getest heb dan schrijf ik een artikel over de resultaten!

Laat het me vooral weten als je meedoet aan de challenge. Wil je in die tijd een nieuwe website opzetten met een goede bedrijfsnaam? Stuur dan een mailtje via het contactformulier van Wij Bedenken Namen. Ja, da’s mijn site 😉

«

»

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *